Prof. Dr. Augustin Mihai

Prof. dr. Augustin Mihai a fost profesor universitar in cadrul Scolii Doctorale UMF Carol Davila, conducator de doctorate.
Este fondatorul Disciplinei de Implantologie Orala din Romania si initiatorul si fondatorul de cursuri postuniversitare în  U.M.F. ”Carol Davila” cu peste 161 de cursuri la activ.
Prof. dr. Augustin Mihai este autor de cursuri şi manuale universitare de specialitate, cat si articole publicate in extenso în ţară şi străinătate cu peste 200 pe teme de implantologie.
Poseda numeroase brevete de inventie in domeniul implantologiei orale si este co-fondator si Presedinte al ICOI (International Congress of Oral Implantologists) Romania.

Sef Lucrări Dr. Gabriela Tanase

Șef lucrări Dr. Gabriela Tănase are o vastă experiență în Stomatologie Generală și un Doctorat în Științe Medical, fiind un expert în domeniul Implantologiei orale.
Cu două cursuri de competență absolvite în Radio-diagnostic maxilo-dentar și Implantologie Orală, precum și două masterate în Împlantologie Orală și Aplicații ale Laserului în Stomatologie, Dr. Gabriela Tănase se evidențiază prin dedicarea sa continuă pentru perfecționare.

Dr. Alecsandru Ionescu

Membru activ al IADFE (International Academy for Dental-Facial Esthetics), ESCD (European Society of Esthetic Dentistry), EAO (European Association for Osseointegration) și fellow al ICOI (International Congress of Oral Implantology).
Dr. Alecsandru Ionescu este doctor în Științe Medicale în Implantologie orală la UMF „Carol Davila” din București si lector internațional.
Autor al diferitelor articole din domeniul Terapiei Implanto-Protetice si co-autor al tratatului „Comprehensive Esthetic Dentistry”, publicat de Quintessence International.

Dr. Cosmin Ulman

Dr. Cosmin Ulman este o prezență de marcă în domeniul stomatologiei, aducând cu el peste 20 de ani de experiență și expertiză în îngrijirea sănătății orale.
În calitate de co-fondator al clinicilor Trident, și-a asumat angajamentul de a oferi tratamente stomatologice de cea mai înaltă calitate, profesionalism și încredere.
Ca membru fondator și director PR al Societății de Stomatologie Estetică din România, s-a dedicat promovării practicilor stomatologice estetice la cele mai înalte standarde.
Din 2018, este recunoscut ca și Key Opinion Leader pentru Coltene, fiind un susținător al celor mai bune practici și inovații în domeniul stomatologiei.

Dr. Alexandru Gliga

Dr. Alexandru Gliga a urmat numeroase cursuri naționale și internaționale în domeniul endodonției, iar in ianuarie 2020 absolvă cu distincție masteratul în endodonție la King’s College London.
Este membru al Societății Europene de Endodonție, si devine Membru de Argint al Grupului Style Italiano Endodontics si membru al Societatii Britanice de Endodontie.
Este lector invitat în conferințe naționale și internaționale si susține cursuri de formare profesională în domeniul endodonției teoretice și practice din anul 2018.

Dr. Dragoș Epistatu

Șef lucrări dr. Dragoș Epistatu este o prezență marcantă în domeniul stomatologiei, cu o carieră bogată și diversificată.
A devenit medic specialist și ulterior medic primar în Ortodonție și Ortopedie Dento-facială, aducând o contribuție semnificativă la progresul acestui domeniu.
Diplomat al Societății Române de Implantologie Orală și Biomateriale și membru de onoare al AMSPPR, Dr. Dragoș Epistatu este un exemplu de excelență și dedicare în domeniul stomatologiei.

Dr. Radu Stanciu

Dr. Radu Stanciu este medic primar ortodont si doctor in stiinte medicale, iar pana in 2017 a fost cadru didactic la Catedra de Ortodontie si Ortopedie Dentofaciala din Bucuresti.
Este instructor pentru cursul de pregătire practică in tehnica Edgewise Standard Horn-Jegou din 2005 si medic autorizat in tehnica linguala Incognito.
Este posesor a 3 brevete de invenție în domeniul tehnicilor ortodontice fixe, înregistrate la OSIM si autor a peste 50 de lucrări de specialitate și suport pentru cursuri practice de supraspecializare, prezentate la congrese nationale și internaționale, publicate în reviste de specialitate naționale și internaționale.