fbpx
logo denttalproject cursuri
implantologie orala de la a la z

Tehnici Avansate și Protocoale privind Osteointegrarea Implanturilor Dentare

Hands-On și Teorie intr-un curs modular de implantologie orala pentru avansati in care vei practica și invata despre: bone splitting, procedura de sinus lifting, recoltarea grefe epitelio conjunctive libere de la nivelul mucoasei palatinale, realizarea grefe palatinale pediculate, precum si multe altele.

curs chirurgie ghidata denttalproject icoi romania

Chirurgie Ghidată in Implantologia Orala

Parte de Hands-On și teorie în care vei practica și învăța despre: etapele de realizare a ghidului protetico-chirurgical 3D, inserare implanturi cu ajutorul ghidului chirurgical, componentele și avantajele tehnologiei 3D în implantologia orală, precum si multe altele.

curs orto

Interceptia si Ortodontia la Adult - Doua necunoscute in aceeasi ecuatie

Ce subiecte abordam: Intercepția, diferența între tratamentul funcțional și tratamentul de reeducare funcțională, discuție despre tracțiuni intermaxilare și intramaxilare, modalități practice de a rezolva probleme punctuale în ortodonția adultului, precum multe altele.

curs endodontic 1

Tehnica si Arta in Endodontia Contemporana

Dr. Alexandru Gliga si dr. Peter Kniefer te vor invata totul de la diagnosticul endodontic, izolarea câmpului operator la obturarea sistemului endodontic. Toate procedurile se vor efectua practic sub control microscopic, pe fantome.

Poze curs implanto

Implantologie Orala de la A la Z - de la debutant la implantolog de nivel international

Un curs modular de implantologie orala special creat pentru ca debutantii in implantologie sa poata practica bazele implantologie atat practic pe modele la locatie, cat si pe pacientii proprii in cabinet, alaturi de echipa ICOI Romania.