Implantologie Orala de la A la Z – de la debutant la implantolog de nivel international

Un curs modular de implantologie orala special creat pentru ca debutantii in implantologie sa poata practica bazele implantologie atat practic pe modele la locatie, cat si pe pacientii proprii in cabinet, alaturi de echipa ICOI Romania.

Tratamentul Endodontic Primar: Simulator Clinic

Curs practic cu simulare clinică sub control microscopic susținut de către dr. Alexandru Gliga în București. Participarea la un workshop de endodonție va spori abilitățile și cunoștințele din domeniul endodontic, ajutându-vă să oferiți cele mai bune tratamente pacienților.
Veți avea ocazia să vă familiarizați cu tehnici noi și avansate, precum și cu cele mai recente echipamente și instrumente de endodonție.

curs implantologie 2023

Tehnici Avansate și Protocoale privind Osteointegrarea Implanturilor Dentare

Hands-On și Teorie intr-un curs modular de implantologie orala pentru avansati in care vei practica și invata despre: bone splitting, procedura de sinus lifting, recoltarea grefe epitelio conjunctive libere de la nivelul mucoasei palatinale, realizarea grefe palatinale pediculate, precum si multe altele.

Chirurgie Ghidată in Implantologia Orala

Parte de Hands-On și teorie în care vei practica și învăța despre: etapele de realizare a ghidului protetico-chirurgical 3D, inserare implanturi cu ajutorul ghidului chirurgical, componentele și avantajele tehnologiei 3D în implantologia orală, precum si multe altele.

curs chirurgie ghidata denttalproject icoi romania