CURSURI MEDICALE

"Învățarea continuă este cheia succesului în stomatologie - dacă nu ești pregătit să te dezvolți, să înveți și să fii mereu la curent cu cele mai recente tehnologii și proceduri, atunci profesia aceasta nu este pentru tine." - David Guichet
denttal project cursuri medicale
Afla totul despre ultimele noutati si tehnici moderne in cadrul cursurilor noastre.
denttal project cursuri medicale 1
Cursuri cu Hands-On si LIVE OP pentru specialisti si debutanti.
denttal project cursuri medicale 2denttal project cursuri medicale
Cursuri concepute pentru a oferi experiență unică.

Teorie

După finalizarea cursurilor noastre, veți fi capabili să aplicați cu încredere și aplicabilitate cunoștințele teoretice în cadrul clinicii voastre.

Hands-On

Partea practică a cursurilor noastre este concepută pentru a vă oferi o experiență cu cele mai noi tehnologii și materiale.

LIVE OP

Live Op-ul vă oferă oportunitatea unică de a urmări și asista la procedură, înțelegând astfel aplicarea procedurii cu succes în cabinetul vostru.

LECTORI

Prof. Dr. Augustin Mihai

Prof. Dr. Augustin Mihai

Sef Lucrari dr. Gabriela Tanase

Sef Lucrari dr. Gabriela Tanase

Dr. Alecsandru Ionescu

Dr. Alecsandru Ionescu

Dr. Cosmin Ulman

Dr. Cosmin Ulman

Prof. Dr. Constantin Mugurel Rusu

Prof. Dr. Constantin Mugurel Rusu

Galerie

Parteneri

TESTIMONIALE

Ce spun participantii nostri?

Informații complexe, detalii și tips-uri de mare relevanță pentru orice debutant în reabilitarea implanto-protetică. Recomand!

Dr. Elena Geangu-Ene

Cursul oferă informații complexe și complete in vederea inițerii cursanților in implantologia orală, toate prezentate intr-un mod didactic și interactiv de către profesori de renume, dornici sa răspundă tuturor întrebărilor și solicitărilor! Recomand cu tot dragul Cursul de Implantologie Orală!!

Dr. Nina Ristoscu

Complexitatea informațiilor si partea practică ofera cursanților pregatirea excelenta pentru reabilitarea implanto-protetica a pacientilor. Recomand Cursul de Implantologie Orala Modular!

Dr. Ela Ismail

Am participat la mai multe cursuri deosebit de interesante, organizate cu profesionalism și în care am primit informații de actualitate. Recomand cu încredere!

Dr. Marius-Andrei Dinu